Har du spørgsmål, feedback, eller vil du bestille en tid?

Jeg byder dig velkommen i SoulBliss i hjertet af København, blot 7 minutter fra hovedbanegården. Herunder kan du læse hvordan du kan kontakte mig, og hvordan du bestiller en tid til coaching. Du booker plads til workshop via tilmeldingslink under hver enkelt workshop. Jeg ser frem til at møde dig.

  • 53377882
  • soulbliss@soulbliss.dk
  • SoulBliss⎥Vesterbrogade 20A, 1⎥1620 København

Sådan booker du en session

Du kan skrive til mig på soulbliss@soulbliss.dk så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Skriv eventuelt et par forslag til tider. Jeg besvarer alle henvendelser, så hvis du ikke hører fra mig indenfor 2-3 hverdage, så har jeg ikke fået din besked, og beder dig skrive igen. Hvis du ønsker en tid med kort varsel, er det bedre at ringe.

Du kan ringe til mig på tlf 53377882. Hvis jeg ikke svarer, så læg en besked, eller send en sms, hvis du ønsker at jeg ringer tilbage til dig. Typisk besvarer jeg ikke hvis det er hemmeligt/privat nummer. Hvis du kontakter mig fra et udenlandsk nummer, og ønsker at jeg vender tilbage, så installer venligst WhatsApp. 

Da mine arbejdstider er meget fleksible, har jeg ikke en specifik telefontid. 

Du er også meget velkommen til at sende en sms, bemærk dog at jeg ikke skriver lange forklaringer på sms, så er det bedre at sende en mail, hvis du søger uddybende svar.

Når du booker en session accepterer du at respektere afbudspolitikken, som du kan læse på denne side.

Tidsbestilling er nødvendig

Mine åbningstider ligger i tidsrummet fra kl 9.00-19.00 (sidste tidspunkt for påbegyndt session), også med gode mulighed for weekendtider. Det er dog ingen garanti for at du kan få en tid med kort varsel, da jeg kun tager et begrænset antal sessioner for at kunne være fuldt tilstede med dig.

Jeg tager kun imod ved forudbestilt aftale, så kom venligst ikke uanmeldt, da det kan være forstyrrende for igangværende sessioner. Det er sjældent at jeg har mulighed for at tage en booking med kort varsel, men du er velkommen til at prøve.

Afbud eller ændring af tid

Du kan ændre din aftale op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel. Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan melde afbud på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.

Refusion af forudbetaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Her ligger SoulBliss

Adressen er Vesterbrogade 20A, 1 th. Der er dørtelefon (midterste række i bunden), og så skal du igennem den første opgang og ud i gården til den første dør på højre hånd, markeret med et skilt.

Det er 7 minutter at gå fra Hovedbanegården. Hvis du kommer på cykel, kan du tage den med ind i gården.

Er du i bil, er der mange parkeringsmuligheder i området, alle sammen betalingsområder. Det er en god idé at sætte lidt ekstra tid af til at finde en parkeringsplads. Ofte kan du få plads langs søerne eller i én af sidegaderne, og der ligger et stort parkeringshus på Vesterbrogade skråt over for SoulBliss (vær opmærksom på at det lukker om aftenen, tjek tiden inden du går).

Velkommen til SoulBliss.

Her finder du mig

  • Vesterbrogade 20A, 1, København
  • soulbliss@soulbliss.dk
  • +45 53377882

Lær at navigere i relationer uden at miste dig selv

Skriv dig op til at få e-mails om relationer, selvudvikling, tilbud og workshops, så hjælper jeg dig på vej.

 Du kan let framelde dig igen. Privatlivspolitik.