Jeg hjælper pleasere og over-ansvarlige med at sætte sunde grænser og skabe stærkere relationer

Er du klar til at mærke og stå ved dig selv? Så skriv dig op til at få e-mails om relationer, selvudvikling, tilbud og workshops, så hjælper jeg dig godt på vej.

 Du kan let framelde dig igen. Privatlivspolitik.

Majbrit Villadsen

Certificeret Wheel of Consent facilitator

Wheel of Consent hjælper dig til at udvikle menneskelige færdigheder for at skabe hjertelige relationer i dit liv.

Coaching

Når du virkelig kan mærke dig selv, kan du træffe valg derefter, og formidle det ud til andre på en hensigtsmæssig måde. Valg der er gode for dig, og som gør dine interaktioner nemmere og dine relationer bedre og stærkere. Du bliver synlig for dig selv, og andre kan mærke hvem du er, og hvad du står for.

Det betyder ikke per definition at du ikke vil opleve konflikter. Men du vil blive bedre til at rumme dig selv i konflikten og i mødet med andre, og du vil blive bedre til at sætte, og udtrykke, dine grænser.

Jeg tilbyder både individuelle sessioner og sessioner for par.

Du kan f.eks. få hjælp til at

 • Øge din kropsbevidsthed, og blive opmærksom på dine behov.
 • Finde, mærke og sætte dine grænser – og kommunikere dem klart ud.
 • Skabe klarhed omkring dine ønsker, behov og lyst.
 • Slippe begrænsende overbevisninger og adfærd.
 • Opdage at du frit kan vælge for dig selv og din egen krop/seksualitet.
 • Øge kvaliteten og nærværet i din berøring til gavn for både dig og din partner.
 • Udforske de forskellige dynamikker i berøring (baseret på Wheel of Consent)
 • Udvikle din intuition, selvsikkerhed, glæde og evne til at slappe af i fysisk kontakt med et andet menneske.
 • Blive ekspert i hvad du virkelig godt kan lide og har lyst til, fremfor at stille dig tilfreds med noget der blot er okay (eller værre: bide det i dig og affinde dig med noget der slet ikke føles rart for dig).
 • Udforske din sanselighed og sensualitet, og øge din evne til at mærke nydelse i hele kroppen (uden overhovedet at berøre dit kønsorgan), ved at blive mere opmærksom på, og bevidst omkring, den nydelse der allerede er i din krop.
 • Udforske din evne til at blive mere nærværende i nuet, og styrke din evne til at være i intimitet.
 • Genfinde den kærlige kontakt i parforholdet.

Coaching er for dig som


I en coaching session kan vi arbejde med det du ønsker at udvikle dig på, blive bedre til, eller få nemmere adgang til. Fordi du er unik, er hver session baseret på dine behov, og på hvad du gerne vil arbejde med. Det handler om at finde ind til hvad der kan give dig frihed til at være dig.

Har brug for rådgivning, støtte, vejledning, coaching eller feedback for at blive bedre til at leve tro mod dig selv.

Er nysgerrig, engageret og villig til at finde nye perspektiver. 

Er villig til at stille spørgsmålstegn ved det du allerede (tror du) ved.

Søger et trygt og rummeligt sted at snakke - stille spørgsmål, og blive hørt.

Længes efter at bringe mere af dig selv i spil.

Hvordan foregår det?

I første session starter vi med en snak om hvad det er du gerne vil opnå, hvad du vil have ud af sessionerne - det mere overordnede mål. Altså hvad du gerne vil have der er nemmere. 

Hvis i kommer som par, hører jeg på jer begge to, så i hver især får mulighed for at sætte ord på, hvad i gerne vil have ud af det. 

Sessioner kan være en blanding af samtale, bevægelse, åndedrætsøvelser, berøring, kropsarbejde, bevidsthedsøvelser og leg. Der inddrages aspekter af Wheel of Consent, samt alt hvad jeg har lært igennem de sidste 20+ år, der kan hjælpe dig.

Vi udforsker det du gerne vil lære mere om/blive bedre til fra forskellige vinkler, så din forståelse af dine oplevelser udvides og ses fra andre perspektiver. Igennem afspænding og undersøgelse finder vi frem til dine skjulte ressourcer, og til nye måder at udfolde dig naturligt på der bedre understøtter din autentiske væren.

Alt foregår i en tryg atmosfære. Du bliver hele tiden inviteret til at mærke efter hvad der er rigtigt for dig. Nogle gange kan der opstå en frygt for nyt, og samtidigt en trækken i os til at udforske det nye, så kan vi rykke os imod det nye i vores eget tempo. Nærme os kanten med en vis form for spænding, en blanding af uvished og lyst – og det er her vi udvikler os. Du bestemmer tempoet. Du siger til og fra. Jeg guider dig i trygge rammer til at udvikle dig i den retning du vil.

Om intimitet

Intimitet handler om at udvikle tillid til dig selv – til at kende og sætte dine grænser, så du kan udfolde dig frit inden for dem. Og det handler om at opbygge pålidelighed til dig selv, at vide at du kan stole på dig selv til at sige til og fra.

At lære at sige nej er en vigtig del af det. Vi kan ikke blindt lægge vores tillid på andre mennesker og tro de kan læse vores tanker, at de ved hvor vores grænser går, hvad vi har det godt med og ikke har det godt med. At lære at sige nej er et af de vigtigste redskaber for at sand og dyb intimitet kan udvikles – både intimiteten med dig selv og med et andet menneske.

Ligeså er det vigtigt at kunne sige til, at kunne bede om det du gerne vil have - at udvikle din evne til at mærke et ja og give udtryk for det. Mærke hvad vi har lyst til og bede om det. Det er urimeligt at forvente at vores partner altid burde vide hvordan vi vil berøres, og hvor. 

Den indstilling skaber en masse frustration, når vi igen ligger og hygger – og ikke får den berøring vi drømmer om.

Hvis du ikke ved hvad du har lyst til, kan jeg hjælpe dig med at blive opmærksom på det der føles godt for dig  – og selvfølgelig til at give udtryk for det. På trods af den lille frygtsomme stemme i hovedet som er bange for afvisning, eller som ikke føler sig værdig til at få hvad du ønsker.

Jo mere komfortabel du er i din egen krop, jo bedre du kender dig selv, hvad du har lyst til og ikke har lyst til, jo bedre bliver du til at stå ved dig selv og give udtryk for det. Din følelse af selvværd vokser.

Hvis du vil udforske berøring

Hvis du ønsker at udforske berøring, og øge kvaliteten i din måde at berøre et andet menneske på, kan jeg hjælpe dig med det. Det handler ikke om teknik, men om at blive bedre til at sanse dine hænder så de bliver åbne for nuet, og mærke den nydelse det er at modtage og give.

Igennem leg, øvelser, opmærksomhed og selvindsigt øges din bevidsthed og selvsikkerhed. Du lærer at være tilstede i dine hænder, så de kan være inviterende fremfor krævende. Din berøring bliver sensuel og nærværende, og du kan blive i stand til, at opfatte fine nuancer i det menneske du berører.

Vi stiller skarpt på hvad det vil sige at modtage og give, og du lærer hvordan du kan kende forskel på de to. Du bliver opmærksom på hvilken forskel det gør, når du bliver helt klar omkring det.

Desuden ser vi på grundlaget for at kunne træffe valg, og hvordan det påvirker vores evne til at slappe af i intimitet og nær kontakt, og i det hele taget. Selvfølgelig kommer vi ikke uden om grænser - vores egne og andres - og hvordan vi kan styrke både os selv og støtte andre, ved at blive bedre til at kommunikere klart og tydeligt.

Specielt for par der vil udforske berøring

Vi udforsker forskellige dynamikker i berøring og hvad det virkelig vil sige at give og modtage. Du lærer at være afslappet og nærværende i din berøring, og mærker hvordan det højner kvaliteten og nydelsen i jeres samliv.

Vi arbejder med kommunikation, berøring, at varetage sunde grænser, og at træffe gode valg som altsammen fører til en dybere forbindelse, mere nydelse, glæde og intimitet imellem jer som par, og i jeres liv.

Igennem forskellige lege og øvelser lærer du både at tage for din egen nydelse og give din partner det, de drømmer om.

Elskov og intimitet er færdigheder som kan udvikles hele livet, og forskellen på om det er ok eller fantastisk, er at finde i dybden af jeres intimitet og kærlige forbindelse. Det er noget som kan læres uden overhovedet at tage tøjet af. At have tilfredsstillende, sjælsforbundet og nærende elskov handler egentligt mindre om teknik, og mere om at være tilstede og tro mod dit eget autentiske sensuelle og seksuelle udtryk. 

En note om villighed, hvis i kommer som par

Typisk er den ene partner mere interesseret i at komme end den anden.

Det er helt normalt at mærke modstand. Det er sårbart at bede om hjælp.  Det handler ikke om at trække noget ned over hovedet på dig, som du ikke selv ønsker. Ej heller om at få dig til at kunne lide noget, som din partner gerne vil have, du skal kunne lide.

En villighed fra begges side til at prøve noget andet end det i plejer, er dog nødvendigt, for at i kan nærme jer hinanden. På den måde kan vi finde ind til hvad der er dejligt for jer begge. Ofte betyder det at vi er nødt til at sætte farten ned, så den der er mindst interesseret i at komme, får plads til at mærke efter hvad de gerne vil have.

Hvis der har været utroskab, eller i er ved at gå fra hinanden

Mit fokus er på jeres intime samspil, nærværet og kvaliteten af jeres kærlighedsforbindelse. I kan godt bruge mig til at hjælpe jer komme tættere på hinanden, men i forhold til det svigt der opleves i kølvandet på utroskab, eller hvis i har mistet lysten til at blive sammen, anbefaler jeg parterapi til at hjælpe jer.

Priser

Køb forløb og spar penge

Du er velkommen til at booke en enkelt session, men hvis du gerne vil arbejde seriøst med din egen udvikling, skal du regne med mere en én session. Derfor tilbyder jeg også reducerede priser for 5 og 10 sessions forløb. Forløb skal være brugt indenfor 1 år regnet fra datoen for den første session. Alle priser er inklusive 25% moms.

Du kan vente med at beslutte dig for om du ønsker et forløb, til du har været her første gang. Så betales der for den første session, og hvis du ønsker at fortsætte, trækkes det beløb fra prisen for forløb, og første ‘klip’ er brugt.

Bemærk jeg kun modtager kontant betaling, eller betaling via bankoverførsel senest 2 hverdage før vores aftale.

Jeg tilbyder en 15 minutters gratis telefonsamtale, så du/i kan få en fornemmelse af om du/i ønsker min hjælp. Send en sms på 53377882, eller en mail til soulbliss@soulbliss.dk så finder vi en tid til en snak.

Afbud eller ændring af tid

Du kan ændre din aftale op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel. Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan melde afbud på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.

Refusion af forudbetaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Priser for individuelle sessioner

En session varer 55 minutter og koster 850 kr. Hvis du køber forløb sparer du 10-15%. Forløb skal være brugt indenfor 1 år regnet fra datoen for den første session

Enkelt session

Enkelt session a' 55 min.

Kr850,-

5 sessioner

5 sessioner købt samlet: spar 425 kr.

Kr3.825,-

10 sessioner

10 sessioner købt samlet: spar 1.275 kr.

Kr7.225,-

Priser for parsessioner

En session varer 85 minutter og koster 1.250 kr. Hvis i køber forløb sparer i 10-15%. Forløb skal være brugt indenfor 1 år regnet fra datoen for den første session

ENKELT SESSION

Enkelt session a' 85 minutter.

Kr1.250,-

5 SESSIONER

5 sessioner købt samlet: spar 625 kr.

Kr5.625,-

10 SESSIONER

10 sessioner købt samlet: spar 1.875 kr.

Kr10.625,-

Vær opmærksom på >>

Denne form for arbejder kræver psykisk integritet. Selvom fundamentet i alle sessioner er at skabe og varetage trygge rammer, er det absolut påkrævet at du tager ansvar for alle dine valg og beslutninger i alle sessioner. Jeg vil støtte dig undervejs.

Lær at navigere i relationer uden at miste dig selv

Skriv dig op til at få e-mails om relationer, selvudvikling, tilbud og workshops, så hjælper jeg dig på vej.

 Du kan let framelde dig igen. Privatlivspolitik.