Nydelse, og om at følge den, ikke jagte den

Nysgerrighed og udforskning er vejen frem

I større eller mindre grad har vi alle lært at gå med på ting, som vi egentligt ikke havde lyst til. I den her video snakker jeg om at følge den nydelse du allerede mærker, fremfor den nydelse du tænker, du burde mærke.

En god måde at træne det på, er igennem objektøvelsen, altså ved at vække dine hænder, og blive opmærksom på hvor på dine hænder det føles rarest, eller om der er et område at objektet der føles bedre end andre områder. 

Objektøvelsen er fra Betty Martin, som har skabt Wheel of Consent.

Vidste du at...

Ved at blive opmærksom på hvad du sanser i dine hænder, og på den måde træne dine hjernes nydelseskapacitet, får du ikke kun adgang til flere fantastiske oplevelser, du får også en helt anden indgangsvinkel til hvordan du er i verden; hvordan du interagerer med omverden.

Du bliver i stand til at mærke hvad du har lyst til, og også hvad du ikke har lyst til. Kontakten til dig selv bliver stærkere og du kommer til at kunne mærke dig selv, stå ved dig selv, og stå op for dig selv, så du udvikler sunde grænser.

Det hele starter med ‘at vække dine hænder’. Hvis du gerne vil lære mere om de næste skridt for at blive fri til at være dig, og kunne skabe sunde og nærende relationer til andre, så kom med på workshoppen her.

Lær at navigere i relationer uden at miste dig selv

Skriv dig op til at få e-mails om relationer, selvudvikling, tilbud og workshops, så hjælper jeg dig på vej.

 Du kan let framelde dig igen. Privatlivspolitik.