Det sker der, når du vækker dine hænder

I den her video deler jeg hvad det er der sker, når vi laver objektøvelsen fra videoen ’Nydelsen i dine hænder’. Og jeg fortæller om den direkte og den indirekte rute til nydelse, og hvorfor mange af os kun kører på halv kapacitet, i forhold til at mærke nydelse.

Du kan lære hvordan du øger dit potentiale for at mærke endnu mere, og komme endnu mere tilstede her og nu, ved at træne din evne til at vække dine hænder.

Øvelsen jeg snakker om er fra Betty Martin, som har skabt Wheel of Consent.

Vidste du at...

Ved at blive opmærksom på hvad du sanser i dine hænder, og på den måde træne dine hjernes nydelseskapacitet, får du ikke kun adgang til flere fantastiske oplevelser, du får også en helt anden indgangsvinkel til hvordan du er i verden; hvordan du interagerer med omverden.

Du bliver i stand til at mærke hvad du har lyst til, og også hvad du ikke har lyst til. Kontakten til dig selv bliver stærkere og du kommer til at kunne mærke dig selv, stå ved dig selv, og stå op for dig selv, så du udvikler sunde grænser.

Det hele starter med ‘at vække dine hænder’. Hvis du gerne vil lære mere om de næste skridt for at blive fri til at være dig, og kunne skabe sunde og nærende relationer til andre, så kom med på workshoppen her.

Lær at navigere i relationer uden at miste dig selv

Skriv dig op til at få e-mails om relationer, selvudvikling, tilbud og workshops, så hjælper jeg dig på vej.

 Du kan let framelde dig igen. Privatlivspolitik.