Mærk dine hænder, mærk dig selv

Kom fra hovedet og ned i kroppen

Mere af det, der giver livet værdi

Du kan træne og udvikle din evne til at være (mere) nærværende, og mærke dig selv bedre, med en af de grundlæggende øvelser i Wheel of Consent, som med det samme bringer fokus tilbage til dig og din krop. Jeg viser dig den i videoen herunder. 

Det handler om at vække nysgerrighed og lyst til at udforske igennem vores hænder. Og det involverer kun dig og et hvilket som helst objekt. Som en sidegevinst, øger det din evne til at mærke nydelse. 

Hvis du laver den 5 minutter om dagen, vil du hurtigt kunne mærke en forandring. 

Jeg har sendt dig en e-mail, som også linker til den her video, så du altid kan komme tilbage til den. Hvis du ikke har modtaget den, så prøv at tjekke dit spamfilter, og husk at tilføje soulbliss@soulbliss.dk til dit adressekartotek. Så skal du ikke lede efter e-mails fra mig i dit spamfilter igen. 

Vidste du at...

Ved at blive opmærksom på hvad du sanser i dine hænder, og på den måde træne dine hjernes nydelseskapacitet, får du ikke kun adgang til flere fantastiske oplevelser, du får også en helt anden indgangsvinkel til hvordan du er i verden; hvordan du interagerer med omverden.

Du bliver i stand til at mærke hvad du har lyst til, og også hvad du ikke har lyst til. Kontakten til dig selv bliver stærkere og du kommer til at kunne mærke dig selv, stå ved dig selv, og stå op for dig selv, så du udvikler sunde grænser.

Det hele starter med ‘at vække dine hænder’. Hvis du gerne vil lære mere om de næste skridt for at blive fri til at være dig, og kunne skabe sunde og nærende relationer til andre, så kom med på workshoppen her.

Lær at navigere i relationer uden at miste dig selv

Skriv dig op til at få e-mails om relationer, selvudvikling, tilbud og workshops, så hjælper jeg dig på vej.

 Du kan let framelde dig igen. Privatlivspolitik.