Domæne, grænser og afgrænsninger

Denne video er inspireret af Dr. Betty Martin, skaberen af Wheel of Consent. Den hjælper os til at blive opmærksom på hvordan vi kan miste os selv, enten fordi vi er for meget over i andre, eller fordi vi lader andre være for meget ovre i os.

Den forklarer også en måde at bruge ordet grænser på, som gør det ret konkret hvad det er vi mener, når vi snakker om grænser.

Vidste du at...

Ved at blive opmærksom på hvad du sanser i dine hænder, og på den måde træne dine hjernes nydelseskapacitet, får du ikke kun adgang til flere fantastiske oplevelser, du får også en helt anden indgangsvinkel til hvordan du er i verden; hvordan du interagerer med omverden.

Du bliver i stand til at mærke hvad du har lyst til, og også hvad du ikke har lyst til. Kontakten til dig selv bliver stærkere og du kommer til at kunne mærke dig selv, stå ved dig selv, og stå op for dig selv, så du udvikler sunde grænser.

Det hele starter med ‘at vække dine hænder’. Hvis du gerne vil lære mere om de næste skridt for at blive fri til at være dig, og kunne skabe sunde og nærende relationer til andre, så kom med på workshoppen her.

Lær at navigere i relationer uden at miste dig selv

Skriv dig op til at få e-mails om relationer, selvudvikling, tilbud og workshops, så hjælper jeg dig på vej.

 Du kan let framelde dig igen. Privatlivspolitik.